DRENGEKOR

Fra 3. klasse

Foto: Peter Troest

Vil du gerne udvikle din stemme og musikalitet i godt selskab?


Drengekoret er for drenge med gode stemmer og musikalske ører, som har lyst til at udforske deres potentiale med stemmen som instrument og være med i et stærkt fællesskab.

I drengekoret lægger vi stor vægt på musikglæde, fællesskab og gode oplevelser. Vi sætter baren højt og lover, at du rykker dig musikalsk. Derfor forventer vi også, at du vil gøre dit bedste.

Drengene knytter stærke venskaber på grund af fælles oplevelser og et stærkt interessefællesskab. De kommer fra både Hillerød og resten af Nordsjælland – fra Græsted i nord til Allerød i syd, Mikkelborg i øst og Vejby i vest.

Udover den musikalske uddannelse er det vores erfaring, at drengene bliver bedre til at samarbejde og yde det bedste de kan, når de skal performe, også i andre sammenhænge.

Drengekoret optager drenge fra 3.-8. klasse. Udover korprøver mandag og onsdag er der sang- og hørelæreundervisning for alle. Der er desuden fælles korlørdage, gudstjenester og koncerter, ture og rejser for drenge- og mandskoret.

Korprøve mandag og onsdag kl. 16-18.00

Det kræver optagelsesprøve at blive optaget

Det koster kr. 750 om året at synge i koret

Derudover kommer udgifter til korskjorte og korture.

*

* Er man udfordret økonomisk, kan man søge menighedsplejen om støtte. Spørg korlederen.

Optagelse i drengekoret?


Vi optager primært nye sangere i august og januar, men man er altid velkommen til at henvende sig, hvis man er interesseret.

Menu